Specia reprezentativă a WWF, simbol al vulnerabilității faunei și semn al echilibrului și armoniei între yin și yang, susține speciile aflate în pericol din România.  

Adoptă simbolic un panda uriaș chiar azi iar donațiile tale lunare vor ajuta la protejarea speciilor vulnerabile de la noi: sturionul, râsul, lupul, zimbrul, ursul. Implicarea ta te va  purta într-o călătorie inițiatică de descoperire a speciilor valoroase din România. Ȋn plus, știi ce se întâmplă cu donațiile tale lunare din email-ul primit periodic cu activităţile realizate cu ajutorul tău.

Ajută la implementarea soluțiilor de diminuare a conflictului om-animal (instalarea gardurilor electrice speciale pentru stâne)

 

Ajută la crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine din România, habitatele naturale ale urșilor

 

Ajută la identificarea și securizarea coridoarelor de migrație pentru urși prin achiziționarea și amplasarea de camere video  speciale

 

Amenințari:

– Pierderea resurselor de hrană din cauza oamenilor care culeg plante medicinale, inclusiv bambusul;

– Schimbările climatice – zonele muntoase sunt cele mai vulnerabile la creșterea temperaturii;

– Defrişarea pădurilor care izolează și fragmentează populația de panda și îngreunează reproducerea.

Ești în căutarea unui cadou special?

Adopția unui urs este cadoul perfect pentru un iubitor de animale. Pachetul special de adopție cuprinde un ursuleț panda drăgălaș de pluş, certificatul de prieten al naturii şi stickere WWF.

Poţi alege pachetul pentru tine sau poţi face donaţia în numele unui prieten iar noi i-l vom trimite.

Preferi pachetul în schimbul unei singure donații?

Donațiile lunare sunt inima WWF-România, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea. 

ARTICOLE

Află mai multe despre ursul panda uriaș

Scroll to Top