GE Garanti Bank şi WWF lansează WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România

GE Garanti Bank şi WWF anunţă lansarea cardului WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piaţa bancară din România. WWF Bonus Card este creat special pentru toţi cei care vor să contribuie la protejarea mediului înconjurător din România.

GE Garanti Bank va oferi 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizaţiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, dar şi promovarea dezvoltării socio-economice durabile şi a unui stil de viaţă cu un impact redus asupra mediului.

Procentul de 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card va fi suportat în întregime de către GE Garanti Bank. WWF Bonus Card, emis sub sigla MasterCard, este un card de credit ce oferă toate beneficiile programului de loialitate Bonus Card (acumulare de bonus, folosirea bonusului, rate fără dobândă, perioada de gratie). Ceea ce aduce în plus WWF Bonus Card este procentul de 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate de cǎtre posesorii WWF Bonus Card pe care GE Garanti Bank îl va acorda suplimentar organizaţiei WWF.

Odată cu lansarea primului card eco WWF Bonus Card dorim să oferim posibilitatea clienţilor noştri să se implice in acţiunile de conservare a naturii şi să contribuie în mod direct la îmbunătăţirea mediului în care trăiesc, prin susţinerea proiectelor derulate de WWF în România. WWF Bonus Card este un produs inovator pe piata bancară din România şi avem încredere că se va bucura de un important succes printre utilizatorii de carduri de credit care doresc să dea naturii o mână de ajutor ”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

Acest card reprezintă pentru WWF o oportunitate de a comunica către o noua categorie de public importanţa conservarii naturii pentru viaţa noastră şi problemele asupra cărora ne concentrăm în cadrul proiectelor pe care le derulăm. În acelaşi timp, prin intermediul implicării GE Garanti Bank, posesorii cardului pot avea o contribuţie directă la activităţile de protecţie a unor zone naturale din România pe care nu le pot sprijini în alt mod”, a declarat Luminiţa Tănasie, Director WWF Programul Dunăre-Carpați România.

Posesorii WWF Bonus Card vor primi, periodic, noutăți privind evoluţia proiectelor derulate de WWF şi oportunitățile de implicare in acțiunile organizației de protejare a naturii.

Noul WWF Bonus Card poate fi obţinut în orice agenţie GE Garanti Bank, sunând la Alo Garanti, aplicând online (urmând ca aplicantul să fie contactat de un agent GE Garanti Bank) sau beneficiind de recomandarea unui posesor Bonus Card în cadrul campaniei „Cine ţi-a recomandat Bonus Card” (Member Get Member). De asemenea, cei care sunt deja deţinători Bonus Card pot opta pentru noua varianta, fără costuri suplimentare.

Mai multe informaţii despre WWF Bonus Card pot fi obţinute accesând site-ul www.bonuscard.ro

Despre Bonus Card
Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, a fost desemnat de No-Cash „Cel mai vândut card de credit în 2009”. În 2009, numărul clienţilor Bonus Card a depăşit cifra de 80.000.


Despre GE Garanti Bank

GE Garanti Bank este o instituţie bancară autorizată de Banca Naţională a României în anul 2009, care a devenit operaţională la sfărşitul lunii mai 2010 prin transferul operaţiunilor sucursalei din România a GarantiBank International N.V. În prezent, GE Garanti Bank are o reţea de 51 de agenţii dintre care 21 în Bucureşti, 100 de bancomate şi peste 6.000 terminale POS.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top