Reactia WWF-Romania la declaratiile Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, referitoare la padurile virgine

Pe 24 noiembrie, Preşedintele României, Domnul Traian Băsescu, a declarat că păstrarea pădurilor virgine şi a biodiversităţii deosebite pe care ţara noastră le găzduieşte, în prezent, reprezintă elemente cheie în strategia de dezvoltare a României, pentru următorii ani.

Declaraţiile Preşedintelui reprezintă un semnal favorabil pentru WWF- România, dar şi pentru cei aproape 100.000 de români care au semnat petiţia pentru salvarea pădurilor virgine.

WWF-România ii mulţumeşte Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, pentru susţinerea demersurilor organizaţiei, şi îi solicită sprijinul, pentru asigurarea statutului de protecţie integrală a pădurilor virgine.

Totodată, WWF îi solicită Preşedintelui implicarea directă în soluţionarea cazului DN66A, în care construcţia unui drum ar urma să compromită ultimul Peisaj Forestier Intact din zona de clima temperată a Europei.

In ataşament veţi găsi scrisoarea deschisă adresată de către WWF- România, Preşedintelui României, Domnul Traian Băsescu.

Pentru declaraţii de presă şi detalii legate de cele doua subiecte invocate în scrisoare, pădurile virgine din România şi DN66A, vă stăm la dispoziţie cu următoarele contacte:

Magor Csibi, Director WWF-România, tel.0730 098 722, email: [email protected]
Ioana Betieanu, Specialist media si campanii WWF-Romania, tel. 0730 098 716, email: [email protected].

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top