DONEAZĂ LUNAR

Ajută-ne să protejăm cel mai de preț bun al nostru, al tuturor – natura

Donațiile tale lunare sprijină proiectele de conservare a habitatelor naturale

Susţine viitorul planetei!

De mai bine de un deceniu, suntem de neclintit din prima linie a conservării biodiversității în România. Fără ajutorul tău însă acest lucru nu ar fi fost posibil. Ne bazăm aproape în întregime pe generozitatea oamenilor ca tine. Donația ta de astăzi va ajuta să creăm o lume în care habitatele noastre cele mai de preț sunt protejate – acum și în viitor. Chiar astăzi, avem nevoie de ajutorul tău! România pierde cca.3 hectare de pădure pe oră, 62 de cazuri de tăieri ilegale înregistrându-se în fiecare zi. Doar 15% din rețeaua de râuri și izvoare a României sunt în stare bună și foarte bună iar asta afectează considerabil și ecosistemele din jurul apelor.

Angajamentul nostru este: 0 habitate naturale pierdute, diminuarea cu ½ a impactului uman (producție și consum), 0 extincții induse de om. Dar fără susținerea ta toate astea nu sunt posibile!

Acum este momentul să ne intensificăm eforturile pentru protejarea habitatelor naturale. Ne ajuți să facem asta?

Ajută la combaterea tăierilor ilegale

Ajută la crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine și cvasivirgine cât și a pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare

 

Ajută la realizarea lucrărilor de reconstrucție ecologică de-a lungul Dunării și din Delta Dunării

Ajută la dezvoltarea durabilă în comunităţile rurale prin încurajarea practicării agriculturii ecologice şi promovarea produselor locale

Ajută la elaborarea și modificarea politicilor sau inițiază proiecte de polici pe trei mari domenii: păduri, ape și arii protejate 

Preferi pachetul în schimbul unei singure donații?

Donațiile lunare sunt inima WWF-România, contribuind la susținerea planificării pe termen lung și la reducerea costurilor de administrare – oferind un impuls imens proiectelor noastre de conservare. Împreună, cu sprijinul tău continuu, în fiecare lună, an de an, creăm soluții pe termen lung la problemele cu care se confruntă biodiversitatea. 

SUNT ŞI ALTE MODURI DE A DONA

DONEAZĂ LUNAR ŞI
SPRIJINĂ ACTIVITATEA
WWF ROMÂNIA

REDIRECŢIONEAZĂ 3,5%
DIN IMPOZITUL PE VENIT

SUSŢINE CAMPANIA *...... *

FII FUNDRAISER

DONEAZĂ LUNAR PENTRU
ORFELINATUL DE URŞI

AJUTĂ PLANETA

ÎNTRBĂRI FRECVENTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll to Top