Aleargă cu panda, pentru protejarea naturii!

WWF-România a fost unul din partenerii caritabili ai Semimaratonului Internațional București, care a avut loc între 16 și 18 mai. Pentru că ne pregătim să eliberăm zimbrii de la Armeniș (până acum ei au stat într-un țarc de acomodare),  moto-ul acestei curse  a fost pentru noi și alergătorii din TEAM PANDA-WWF: “Aleargă cu și pentru zimbri”. Astfel, zeci de alergători, voluntari, susținători și donatori au strâns fonduri pentru zimbrii de la Armeniș

Fotografiile realizate în weekendul cursei (copyright Liviu Florin Albei) le găsiți aici.

De asemenea, dacă mai aveți și voi fotografii cu panda sau ursul brun de la cursele din weekend, ne-ar plăcea să le vedem și noi, așa că vă rugăm ca pe Facebook să adăugați în descrierea imaginii hashtag-ul #alergcupanda.

TEAM PANDA-WWF
Alergătorii care iubesc peisajele naturale și viețuitoarele sălbatice pot îmbina cele două pasiuni, alergarea și natura, făcând parte din echipa TEAM PANDA-WWF. Astfel, ei se alătură eforturilor noastre de a strânge fonduri și a populariza importanța protejării naturii.

Fondurile strânse contribuie la activitățile WWF-România: fie că este vorba despre păduri, arii protejate, Dunăre și Delta Dunării, zone de sălbăticie, specii protejate (ursul brun, sturionii, zimbrii), sau despre eforturile de tranziție spre economia verde (prin păstrarea practicilor tradiționale) sau educație de mediu pentru tineri.
 
De asemenea, alergătorii din TEAM PANDA-WWF beneficiază de toată susținerea noastră, le oferim sfaturi despre cum pot strânge fonduri și cum se pot pregăti pentru alergare. Avem și un grup activ pe Facebook, unde tinem legătura cu membrii echipei și oferim informații relevante despre  alergare, pregătirea pentru o cursă și invitații la alergări comune.

Înscrierile se fac printr-un mesaj la [email protected] cu subiectul: „Înscriere în TEAM PANDA- WWF”.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top