Asociația Altitudine și WWF vă invită la o expoziție de fotografie în Timisoara

Asociația Altitudine și WWF-România au plăcerea să invite publicul interesat la o expoziție de fotografie în Timișoara, având ca temă pădurile virgine și cvasi-virgine din aria protejată Sit Natura 2000 Munții Țarcu.

Începând de joi, 25.04. 2013, Muzeul de Artă din Timișoara este gazda expoziției de fotografie „Păduri virgine în Munții Țarcu”, organizată de Asociația Altitudine, filiala Banat în parteneriat cu WWF-România.

Se prezintă imagini din păduri cuprinse în aria protejată din Țarcu, în care natura mai supraviețuiește în formă pură, fără intervenție umană. Zona munților Țarcu este esențială în menținerea ultimului Peisaj Forestier Intact din Europa, la sud de cercul polar.

Vor expune: Alin Ciprian Ciulă, Alin Drăgusin, Camelia Băluțescu, Călin Țâru, Octavian Radu Topai și (regretăm ca nu mai e printre noi) Adina Mosincat.

Au mai contribuit: Fundația pentru Parteneriat Miercurea-Ciuc și Foto Oskar Timișoara.

Vernisajul va avea loc joi, 25 aprilie 2013, la ora 18, și suntem onorați să-l avem alături pe dl. profesor Petru Urdea, decan al Facultății de Geografie din cadrul Universității de Vest, la deschiderea expozitiei.

Fotografiile vor rămâne în generoasa găzduire a Muzeului de Artă Timișoara pentru încă 2 săptămâni. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top