Magazinul de Pwwfoșenii: cadouri de Sărbători livrate în doar 2 zile, pentru susținătorii naturii

Peste 100 de români au ales deja să facă de Crăciun un cadou filantropic, cumpărând de pe Magazinul de Pwwfoșenii (pwwfosenii.ro), primul magazin online de jucării de pluș ale cărui vânzări contribuie integral la proiectele WWF. Magazinul de Pwwfoșenii va fi deschis pe întreaga perioadă a Sărbătorilor, venind în ajutorul tuturor celor iubesc natura și care vor să facă un gest special pentru cei dragi în această lună.

130 din cele 800 de jucării de pluș unice WWF au ajuns deja la destinatie. Restul așteaptă să fie descoperite în Magazinul de Pwwfoșenii. Că este vorba de Ursulețul Gelu sau Râsoaica Eufrosina, de Tigrișorul Mădălin sau Ursoaica Adeline, fiecare jucărie de pluș are povestea ei, dar toate au aceeasi misiune: să ajungă de Crăciun la susținători ai naturii și astfel să contribuie la protejarea animalelor sălbatice. Toți banii obținuti din produsele cumpărate reprezintă donații pentru organizație, care derulează programe de conservare a habitatelor speciilor pe care jucăriile le reprezintă: urși bruni, râși, tigri.

Magazinul de Pwwfoșenii este un e-shop atipic din mai multe puncte de vedere, este de părere Ruxandra Popa, coordonator de atragere de fonduri din mediul online în cadrul organizației WWF-România. În primul rând, toți banii strânși din vânzarea plușurilor sunt investiți integral în programele de mediu care ating problematica speciilor de animale pe care jucăriile le reprezintă. În al doilea rând, prețul produselor este flexibil – cumpărătorii decid cu ce sumă vor să contribuie la proiectele WWF. În al treilea rând, fiecare jucărie ajunge la destinatar personalizată. Dacă adăugăm la toate acestea faptul că pwwfoșenia este livrată în maxim două zile lucrătoare, direct la cel care se va bucura de cadoul inedit, avem un produs foarte competitiv, o alternativă filantropică de succes la obișnuitul cadou de Sarbători.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top