Răspunsul Ministerului Mediului la poziția Coaliției pentru Mediu

Către: Coaliție pentru mediu

Stimați reprezentanți ai Coaliției pentru Mediu,

Referitor la scrisoarea 3387/29.062011 privind companiile câștigătoare la Green Business Index 2011 vă aducem la cunoștință următoarele aspecte:

1. Ministerul Mediului și Pădurilor susține orice inițiativă care vine în sprijinul mediului, fie ele cu caracter de conștientizare, fie măsuri concrete pentru protecția mediului. Instituția noastră a fost mereu deschisă la inițiativele ONG- urilor, încheind protocoale de colaborare pentru conștientizarea populației privind problemele de mediu.
La propunerea Asociației Green Revolution, în data de 21.04.2010, am semnat un protocol de colaborare pentru proiectul Green Business Index, proiect care vizează realizarea unui clasament al companiilor care întreprind măsuri pentru protecția mediului. Colaborarea dintre minister și asociație a continuat, în acest an fiind organizată a doua ediție a competiției.

2. Așa cum ați menționat în scrisoarea transmisă, locul companiilor a fost stabilit de către organizatori, pe baza unui chestionar întocmit de către specialiștii de mediu desemnați de către Asociația Green Revolution, reprezentanții ministerului participând doar la înmanarea premiilor. Astfel, în urma sesizării D-voastră, vom solicita clarificări din partea organizatorilor, în ceea ce privește realizarea chestionarului, datele și modalitatea de evaluare pe baza cărora s-au stabilit câștigătorii ediției 2011 Green Business Index.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top